Mijn visie

Ik sta voor verbeteren van kwaliteit in het leven! Dit wil ik doen door de best mogelijke behandeling te geven, met het best mogelijke resultaat, door gericht, snel en effectief de oorzaak van de klachten vast te stellen en te behandelen. Mocht het resultaat niet optimaal zijn dan zal ik u verder adviseren en eventueel juist doorverwijzen. Mijn kernwaarden zijn kwaliteit & oprechtheid.

Na ruim 19 jaar als (sport)fysiotherapeut te hebben gewerkt leerde ik in 2013 de Mylogenics methodiek kennen. De opleiding was inspirerend. Het leerde mij om anders naar klachten aan het houdings en bewegingsapparaat te kijken. Ik was verrast en enthousiast hoe snel ik resultaat kan bereiken en klachten direct kan beinvloeden door de vele testmogelijkheden en de gerichte behandelmethodieken.

Na mijn eerste succesvolle behandelingen was ik enorm gemotiveerd om me hierin te specialiseren. Alles wat ik de jaren ervoor geleerd had met de opleidingen fysiotherapie, sportfysiotherapie en Master sportfysiotherapie heeft mij heel veel kennis opgeleverd. De Mylogenics behandelmethode geeft zoveel extra inzichten, waardoor ik nog meer oplossingen kan bieden en nog meer effect en resultaat kan behalen bij cliënten.

Het is mijn passie om voor ieder individu een oplossing te vinden zodat u snel vermindering van klachten ervaart, of van de klacht kan afkomen. Dat effect kan ik in 2 tot 5 behandelingen bereiken zodat het voor u direct tijd en meer plezier in dagelijks leven, werk en/of sport gaat opleveren.

About

Voormalig fysiotherapeut Meander Medisch Centrum Amersfoort, specialisatie Orthopedie en Sportgeneeskunde.

Voormalig fysiotherapeut FC Utrecht.

Voormalig fysiotherapeut Vitesse B.V.